10 Ιανουαρίου 2009

21:58
9
Όπως μου επεσήμαναν οδηγοί που δουλεύουν στην Αττική στο τέρμα της γραμμής 15 στο πολύγωνο εδώ και δυο μήνες ξηλώθηκε το σταθμαρχείο και ο ψύκτης χωρίς να γνωρίζουν το λόγο (με ότι συνεπάγεται αυτό). Δυστυχώς θέλω να τους πληροφορήσω ότι σύμφωνα με το ΟΑΣΑ η γραμμή 15 έγινε ΚΥΚΛΙΚΗ και δεν έχει τέρμα πλέον εκεί. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε ΕΔΩ Αν θυμηθώ δυο χρόνια πρίν το τι φασαρίες είχαν γίνει με το τέρμα (το τέρμα άλλαζε θέσεις συνεχώς -η άθλια τουαλέτα βρίσκεται 40 μέτρα μακρυά) βλέπεται ότι οι συνδικαλιστές μας διαθέτουν τεράστια πυγμή και παλεύουν για τα προβλήματα των εργαζόμενων τους. Πλέον η γραμμή 15 γίνεται η μακρύτερη σε χρονική διάρκεια στα ΗΛΠΑΠ και ίσως και σε όλο τον ΟΑΣΑ, με δρομολόγιο κοντά ΔΥΟ ΩΡΕΣ. Οι συνδικαλιστές της κίνησης προκείμενου να εξασφαλίσουν το κατέβασμα τους δεν διστάζουν να ξεπουλάνε όχι μόνο τους εργαζόμενους αλλά πλέον και τα ΤΕΡΜΑΤΑ. Υπάρχουν κάποιοι που ακόμα ελπίζουν κάτι παραπάνω από αυτούς;;......... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!!!!

9 σχόλια:

  1. Απο παλια εγω ηξερα οτι αυτη η γραμη ειναι κυκλικη λογω των διαφωνιων με τους περιοικους Το θεμα ομως ειναι οτι την κανουν κυκλικη μειωνοντας και την ωρα ουτοσωστε να μην σταματας πουθενα Δεν ειναι ετσι ομως εδω πρεπει να επεμβει το σωματειο για να εχει αφιξη αναχωριση στα Πετραλωνα. TROLLEYDRIVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη 15 ολα ειναι οπως και πριν .καλο θα ειναι πριν γραφουμε οτιδηποτε να το τσεκαρουμε γιατι θα ειμαστε αναξιοπιστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι αλλαξε και εγινε οπως πριν;;;;
    Εννοεις μπηκε σταθμαρχειο - ψυκτης - καθαριστηκε η τουαλετα
    η μηπως αλλαξε απο κυκλικη και εγινε οπως πριν;;;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΗ Ο ΟΑΣΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλαματιανος
    Και βεβαια οτι εγραψα ισχυει Και βεβαια τιποτα δεν αλλαξε Και προσοχη στην τουαλετα ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μονο στο δρομολογιο αναγραφετε η γραμμη κυκλικη τα οχηματα σταματουν κανονικα στο τερμα οπως ειχε αποφασιση το σωματειο οταν ειχε δημιουργηθει το προβλημα απο τους περιοικους.αρα εισαι αναξιοπιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ομοια εξαφανιση τουαλετας εχει παρατηρηθει και στο Χαλανδρι Γραμμες 10/18/19, οπου ειχε τοποθετηθει μια απο αυτες τις καινουριες τουαλετες αλλα δυστυχως αντεξε μονο μερικες εβδομαδες....
    Μπορει καποιος πολυ ευκολα να πει οτι εκει υπαρχουν τοσες καφετεριες γυρω-γυρω αλλα εγω προσωπικα το θεωρω ξεφτιλα αυτο και αισθανομαι και πολυ αβολα οταν απο αναγκη καταληγω εκει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για την τουαλετα στο χαλανδρι την βγαλανε λογω γκρινιας οικολογων.δεν ειμαστε καλα μου φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tις τουαλετες τις βγαζη ο δημαρχος φιλε ανωνυμε ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το θεμα μας τωρα ειναι ποιος τις βγαζει? η' Ποιος δεν αντιδρα κατα τις διαδικασιες αυτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.