5 Δεκεμβρίου 2008

00:15
1

Την Πέμπτη 4-12-08 οι Αντιπρόσωποι μας έχανε συνάντηση με τον Σιμόπουλο-Γούναρη-κανελοπουλο,στο Υπουργείο Μεταφορών.
Θεσανε όλα τα θέματα επί τάπητος,δηλαδή ότι έχουμε μείνει πολύ πίσω μισθολογικά σε σχέση με τις άλλες εταιρείες του Ο.Α.Σ.Α. ότι οι συνθήκες εργασίας συνεχώς γίνονται και πιο δύσκολες και άλλα.
Ο Σιμόπουλος ήταν θετικός ως προς την εξεύρεση λύσης στο κλείσιμο της ψαλίδας με την υπογραφή μιας αξιοπρεπής ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Παρόλα αυτά όμως μας παραπέμπει σε διαπραγματεύσεις με τον διευθύνων.(σωστό)
Εξερχόμενοι από την συνάντηση να σου ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ -συσταθήκανε-τον ενημέρωσαν για τη συνάντηση που έχανε και τους είπε :ΦΕΡΤΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ.(σωστά)Πως θα κλείσει η ψαλίδα όμως έτσι?
Σήμερα 05-12-08 έχουν συνάντηση με εκπροσώπους του Κ.Κ.Ε. στη Βουλή και τη Δευτέρα περιμένουν πρόσκληση από τον δικό μας για να ξανά συζητήσουν.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΟΣΗ ΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ,ΜΕ ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ<ΜΕΣΑ>?
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ?
ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ (δεν ξέρω για πόσο ακόμα)
(Την παραπάνω περιγραφή για τη συνάντηση μου την έκανε συνδικαλιστής)


ΥΣΤΕΡΌΓΡΑΦΟ:Στους 4 μήνες που είμαστε στον <αέρα> κάναμε την πλειοψηφία των ΣΥΝΑΔΈΛΦΩΝ αναγνώστες μας (794 μοναδικές I.Pς.)Μήπως θάπρεπε να μας δώσετε λιγάκι περισσότερη σημασία τουλάχιστον όσο αφορά το θέμα ενημέρωσης των πεπραγμένων της ΈΝΩΣΗΣ?Άλλο μέσο πέραν των ανακοινώσεων δεν έχετε-εμείς σας προσφέρουμε το βήμα -και δωρεάν.


ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ

1 σχόλια:

  1. Συναδελφοι το εντος παρενθεσεος δεν ξερω για ποσο δεν πρεπει να υπαρχει οσο το πολεμανε δεν πρεπει να υπαρχουν αμφιβολιες οτι τους στηριζουμε ολοι αλλα ουε κι αλοιμονο αν παρουμε χαμπαρι οτι απλος περναει ο καιρος τοτε δεν θα χρειαζονται οι παρενθεσεις. TROLLEYDRIVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.