13 Οκτωβρίου 2008

01:11
1
Το παρελθόν.
Παίρνουμε τα πράγματα από την αρχή.
Γίνεται γενική συνέλευση καί ακούστε ,ακούστε,κάποιοι τολμούν να διακόψουν τούς ομιλητές από την αγόρευσή τους.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ .ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ.
Είμαστε πολιτισμένοι καί τέτοιες συμπεριφορές τις καταδικάζουμε.
Ποιούς θίξανε οι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ (κάποιοι από αυτούς ανήκουνε σε παράταξη η οποία ζητάει την ψήφο σας)πού φωνάζανε από κάτω?Αυτοί βέβαια φωνάζανε γιά να ακούσουνε και οι έντεκα, αλά διακόψανε πρόεδρο καί γραμματέα(αυτοί συνυπογράφουν τις ανακοινώσεις του σωματείου).

Τό παρών.
Κυκλοφόρησε μια ανακοίνωση πού είναι ανυπόγραφη? καί θίγει κάποιους εξ αυτών.
Δηλαδή απαντάει με το ίδιο νομισμα.Όπως προείπα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ.Γιατί δέν υπογράφη όμως ο συντάκτης?Οι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ήταν χωρίς μάσκες.
Δύο χρόνια κάθεστε στό σβέρκο μας, εσείς δεν μπορείτε να κάνετε υπομονή να κάτσουμε στό δικό σας μία ωρα.
Τουλάχιστον όταν γράφετε ανυπόγραφες ανακοινώσεις φροντίστε να αλλάξετε γραμματοσειρά στον υπολογιστή και τρόπο γραφής γιατί υπάρχει σύγκριση με τις ενυπόγραφες.Αφού σας το είπαμε την ψάχνουμε λίγο περισσότερο.

Το μελλον
Αν δέν αλλάξουμε όλοι μυαλά ΑΒΕΒΑΙΟ.
Το ερώτημα που μου γενάται <είναι τόσα πολλά τα λεφτά τελικά?>


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ¨¨
Με την ευκαιρία που γράφω αυτές τις σειρές,Συνάδελφε ΜΟΔΕ έβγαλες ανακοίνωση να μας πείς ότι κάνεις μιά καινούργια παράταξη μπλα μπλα μπλα ,η καινούρια ανακοίνωση πού να λέει γιατί δέν κατεβαίνεις υποψήφιος τελικά πού είναι?
Σού αρέσει να σε ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΕ στά τέρματα λέγοντας ότι μετά τις εκλογές κάποια τρύπα θα σού βρούνε να βολευτείς μέχρι την συμπλήρωση της μάχιμης υπηρεσίας σου στον ΗΛΠΑΠ?
Εμένα δεν μού αρέσει αυτό, είναι αντισυναδελφικό.
Σε παρακαλώ τουλάχιστον ένα E-MAIL για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.
troleatzis@hotmail.com

1 σχόλια:

  1. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΔΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΡΦΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
    1) ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΣΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
    ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΑΝ. ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΚΤΕΘΕΙ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΤΣΙ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ Γ.Σ. ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΥ.
    2)ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ "ΚΑΙ Ο ΚΡΙΤΗΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ". ΑΡΚΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΠΡΕΠΩΣ ΜΕ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.
    3) ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 24 ΕΤΗ ΣΤΟΝ ΗΛΠΑΠ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΥΓΩ. ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΠΑΠ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
    Υ/Γ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.