17 Σεπτεμβρίου 2008

5 σχόλια:

  1. Ελπίζω να βρω και της ΕΘΕΛ τις αποδείξεις για τις οποίες τα τότε σωματεία μας της ΠΑΣΚΕ συμφώνησαν χωρίς να μας ενημερώσουν κα ι όλα έγιναν πίσω από την πλάτη μας για εμάς χωρίς εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο 2669 στον οποιο η ΠΑΣΚΕ ηταν αντιθετη ειχε και τη θετικη του πλευρα .Τη βιοσιμοτητα του οργανισμου με τον μηδενισμο του χρεους απο οπου προεκυψε και η ανανεωση του στολου.Ο 3429/05 ποιο θετικο εχει;ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ 2669 ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ;ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αντίδραση του τότε σωματείου μας ( προεδρείο ΠΑΣΚΕ) βεβαίως φαίνεται από το ως άνω έγγραφο!! Και βεβαίως θα συμφωνήσω μαζί σου για τον Νόμο 3429/05 και ακόμα για την τροπολογία – προσθήκη του Νόμου 3691/08 . Αλλά που ήταν το σωματείο το 2005 (προεδρείο ΔΑΚΕ) και το 2008 (προεδρείο ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ) η ακόμα και η ΓΕΣΕΕ (προεδρείο ΠΑΣΚΕ) με τις άσφαιρες ντουφεκιές (απεργίες) ;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που ησασταν ολοι εσεις που σημερα διαμαρτυρεστε και καλα κανετε στις πορειες για τον 3429 το ασφαλιστικο κ.α εστω και ασφαιρες οπως τις χαρακτηριζης της ΓΣΕΕ: Οι αγωνες γινονται στους δρομους οχι στο διαδικτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΑ ΕΜΑΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΛΕΑΤΖΗ?
    ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ .
    ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ.
    ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.